callback
Харків
Щодня:
з 10:30 до 22:00

Навчання

Компанія «РИС» проводить навчання за наступними темами:

1.Інтерактівная презентація російською та
англійською мовами по кожній темі і продукту.
2. Правила і вимоги санітарної безпеки.
3. Міжнародна система ієрархії кухарів і
посадові інструкції.
4. Система роботи ресторанів, кафе, фуд-кортів і
готелів.
5. Основи фізіології харчування та санітарії.
6. Безпека праці на підприємстві.
7. Стандарти гігієни та охорони праці.
8. Класифікація обладнання, інвентарю та його
використання.
9. Документообіг в ресторані і готелі.
10. Робота з технологічними картами
національних стандартів.
11. Робота з калькуляційними картами,
підрахунок вартості страв.
12. Принципи складання меню і його різновиди.
13. Сервірування, різновиди столового посуду.
14. Ресторанний етикет.
15. Foodpairing і інші засоби підбору смакових
поєднань.
16. низькотемпературної технології Sous Vide.
17. Основи молекулярної кухні.
18. Кулінарна термінологія.
19. Управління кухнею і персоналом. Шеф-кухар - менеджер.